Wil je op pad om babykleding te scoren? Misschien omdat je zelf in verwachting bent of als cadeau voor een vriend of vriendin die een baby verwacht? Bij het kopen van babykleding zijn er veel mogelijkheden en er is een aantal zaken waar je rekening moet houden. Om het kopen van babykleding wat gemakkelijker te maken geef ik je in dit artikel een aantal tips. Lees snel verder!

De juiste maat

Baby’s groeien ontzettend snel. Vanaf maat 62 gaat de snelheid waarmee de baby groeit vaak iets minder snel. Koop daarom niet teveel kleding in kleine maten want voor je het weet is de kleding alweer te klein. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Wil je babykleding cadeau geven? Kies er dan voor om kleding in een wat grotere maat cadeau te doen. Geef bijvoorbeeld iets dat gedragen kan worden als het kindje 9-12 maanden oud is. Kersverse ouders krijgen namelijk vaak kleding cadeau die de baby in de eerste 6 maanden kan dragen.

Vermeid kleding met een capuchon

Je kent ze wel: van die leuke pakjes met een lekkere warme capuchon. Het ziet er zo comfy uit, maar het tegendeel is waar: baby’s liggen vaak de hele dag op hun rug, waardoor kleding met een capuchon (of knoopjes op de rug) niet zo prettig is. Let hier dus op!

Kijk eens online!

Kleding wordt steeds meer online geshopt. Ook voor baby- en kinderkleding zijn er online steeds meer mogelijkheden! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de webshop van Kixx Online. Kixx Online beschikt over een uitgebreid aanbod aan hippe merken, zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Vingino.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.