Accessoires zijn een belangrijk onderdeel van je outfit. Sterker nog: accessoires kunnen je outfit breken óf maken. Wist je dat je bij het kiezen van de juiste oorbellen rekening moet houden met de vorm van je gezicht? In dit artikel vertel ik je er meer over en ik vertel je bovendien welk soort oorbel het beste bij de vorm van jouw gezicht past. Benieuwd geworden? Scroll dan snel naar beneden!

Bron: My Unique Style

Juiste oorbellen bij een rond gezicht

Als je een gezicht hebt dat rond van vorm is, dan staan lange of vierkante oorbellen waarschijnlijk het best. Het dragen van lange of vierkante oorbellen geeft je gezicht namelijk een wat langer effect. Als je een rond gezicht hebt en je draagt ronde oorbellen, dan wordt de ronde vorm van je gezicht juist extra versterkt.

Juiste oorbellen bij een vierkant gezicht

Heb je een vierkant gezicht? In dat geval is het juist wél raadzaam om oorbellen te dragen met een ronde vorm of ovale vorm. Waar ronde oorbellen je gezicht een rond effect geven, laten ronde, ovale of druppelvormige oorbellen je gezicht wat smaller lijken. Doe er je voordeel mee!

Juiste oorbellen bij een smal gezicht

Heb je een wat smaller gezicht? Om je gezicht wat breder te laten lijken is het slim om te kiezen voor brede, compacte oorbellen. Voorkom het dragen van lange, smalle oorbellen, omdat dit de smalle vorm van je gezicht versterkt.

Ben je op zoek naar mooie oorbellen of wil je graag wat extra inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de website van My Unique Style.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.