Je kind met een goed gevoel op schoolreisje sturen, zodat je weet dat het na afloop weer veilig thuiskomt met als zijn spullen en items? Festivalbandjes en kledinglabels zijn een perfecte oplossing om dit te realiseren. Maar ze hebben veel meer toepassingen. Laat je inspireren!

Festivalbandje: meer dan een aandenken

Het is voor vele festivalbezoekers meer dan een aandenken dat in de kast verdwijnt en sommige hebben er zelfs de armen mee vol: festivalbandjes. Festivalbandjes zijn een geweldig middel om reclame te maken voor de locatie van jouw evenement, de toegang te controleren, sponsoren de nodige aandacht te geven, aan te duiden dat je een bepaalde organisatie of beweging steunt en als SOS-middel voor kinderen. Natuurlijk kun je de festivalbandjes ook gebruiken om een persoonlijke twist aan jouw feest te geven.

Anno 2021 worden festivalbandjes tevens ingezet als toegangsbewijs in de horeca na controle op ID en coronatoegangsbewijs. Festivalbandjes kun je eenvoudig hergebruiken. Verwerk ze bijvoorbeeld in kleding of maak er een ander item van. Dat levert mooie creaties op, zoals sleutelhangers, hondenriemen en schoenveters. Jouw geweven of bedrukte festivalbandjes maak je eenvoudig online tegen hoogwaardige kwaliteit. Creëer een uniek ontwerp en personaliseer naar wens. Wil je extra effect creëren met festivalbandjes die licht geven in het donker? Kies dan voor een festivalbandje die wordt geweven in lichtgevende garen.

Kledinglabels: voor een unieke twist

Je vindt ze aan de binnenkant van ieder kledingstuk: kledinglabels. Niks is mooier dan kleding of andere items te voorzien van een eigen kledinglabel. Zo geef je de trui, knuffel of het badlaken van jouw kind een uniek kledinglabel met zijn eigen naam. In het bedrijfsleven worden kledinglabels gebruikt voor de herkenning van jouw bedrijf, het onderscheiden van de concurrentie en om op het netvlies te vallen van potentiele klanten.

Maak jouw unieke kledinglabels online

Online kun je eenvoudig kledinglabels maken. Kies uit tal van vormen, afmetingen en creatieve opties om tot het unieke kledinglabel te komen dat aansluit bij je wensen en behoeftes. De kledinglabel worden geproduceerd van hoogwaardige materialen zoals damast. Dit maakt dek kleding duurzaam waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Je naait de labels vast in de naad of je vouwt de uiteinden over de rand en naait ze vast op het kledingstuk of item.

Heb je een uniek ontwerp, of slechts een paar kledinglabels nodig? Kies dan voor naamlintjes. Bij naamlintjes heb je meer vrijheid in de vormgeving, zodat de naam in een mooi en uniek naamlintje komt te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.