revit motorkleding

Revit motorkleding produceert ook motorkleding van hoge kwaliteit maar is ook een zeer veelzijdig merk. Dit Nederlandse merk maakt motorkleding voor elke categorie motor en kijkt ook nog is naar de fashion kant van de kleding. De leren pakken zijn zeer modieus en staan vrijwel goed bij iedereen. 

De technieken

Het Nederlandse merk genaamd Rev’it produceert niet alleen modieuze motorkleding maar ook duurzame motorkleding. Bij de productie wordt zeer nadrukkelijk gelet op het gebruik van duurzame producten waarbij bijvoorbeeld textiel in het product verwerkt is. Textiel kost erg veel water, zeker wanneer dit uit de armere landen komt zorgt dit niet alleen voor veel waterverbruik maar ook voor

de vervuiling van water. Rev’it maakt waterdichte motorkleding met verschillende technieken. Rev’it produceert directlaminaat jassen met een geplakt membraam en 3-laags jassen met een uitneembaar membraam. De waterdichtheid is grotendeels te danken aan de technieken van onder andere GORE-TEX. Ook gebruik Rev’it Cordura, rundleer, geitenleer en andere producten om de kwaliteit van de motorkleding zo goed en sterk mogelijk te maken.

revit motorkleding

De dealers

De motorkleding van Rev’it wordt op meerdere plekken verkocht in Nederland. De service is over het algemeen van top kwaliteit en zeker niet om over te klagen. Het is mogelijk om de motorkleding

te passen bij de meeste dealers. De dealers hebben natuurlijk erg veel informatie over deze motorkleding dus mocht u vragen hebben kunnen zij die vrijwel altijd beantwoorden. Ook is de website van Rev’it een goede bron van informatie, op de website wordt erg goed uitgelegd hoe de motorpakken nou werken en hoe ze geproduceerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.