Leer is een stof die altijd maar populair lijkt te blijven als het gaat om kleding en accessoires als portemonnees. Dat is niet voor niks, want echt leer is een materiaal dat van uiterst hoge kwaliteit is. Maar wat zijn nou precies de voordelen leer en waarom is het slim om te kiezen voor een leren damestas? In dit artikel ga ik dieper in op de voordelen van een leren damestas.

Bron: Lederwaren De Bron

Duurzaam materiaal

Een van de kenmerken van leer is dat het een uiterst duurzaam materiaal is. Belangrijk om te vermelden is dat het hierbij wel gaat om écht leer, aangezien er ook veel synthetische leersoorten op de markt zijn. Voor een dames- of herentas van echt leer betaal je weliswaar wat meer, het is het zeker waard. Je kunt er zeker van zijn dat een damestas van leer jarenlang meegaat!

Leer is tijdloos

Zoals ik in de inleiding van dit artikel al aangaf is leer een stof die al jarenlang wordt gebruikt en altijd maar populair blijft. Leer is dus tijdloos. Dat betekent dat je een leren damestas dus kunt blijven gebruiken, evenals andere lederwaren zoals een leren portemonnee!

Sterk materiaal

Wist je dat leer een sterk materiaal is? Goed leer behoudt jarenlang z’n kwaliteit en in veel gevallen wordt leer naarmate de tijd vordert zelfs alleen maar mooier! Lederwaren zijn bestand tegen droogte, zijn gedeeltelijk waterdicht en sommige lederwaren zijn zelf brandwerend. En dat is nog lang niet alles! Een hoop pluspunten dus!

Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van tassen en portemonnees van leer of ben je zelf op zoek naar een nieuwe tas? Bekijk dan eens deze mooi leren damestassen op de website van Lederwaren De Bron.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.