cg shop

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe shampoo is de kans groot dat je misschien kan slagen bij een cg shop. Dit is echter alleen wanneer je krullend haar hebt. Cg shop staat namelijk voor Curly Girl, oftewel meiden met krullen haar. Uiteraard kun je als man met mooi krullend haar ook gebruik maken van deze producten. Als man zul je namelijk gebruik moeten maken van deze producten als je het haar wil verzorgen. Misschien voelt het in het begin onwennig om dames producten bestellen, maar je moet onthouden dat het haar producten zijn en niet specifiek voor vrouwen. Dat zal het allemaal al een stuk makkelijker maken en er dus ook voor zorgen dat jij als man je krullen kan verzorgen.

cg shop

Voortgang bij houden

Als je dan begint met spullen van de cg shop is het ook aan te raden om bij te houden wat er allemaal verandert aan je haar. Is je haar bijvoorbeeld minder droog, pluist het minder, zijn je krullen voller en mooier en noem het maar op. Wanneer je dit namelijk allemaal bij houdt, zul je ook merken dat je de voortgang kunt noteren. Misschien zie je het namelijk zelf niet meteen, maar als je opschrijft hoe je haar eruit ziet, kun je misschien wel het resultaat zien als je terug gaat kijken.

Iedereen is anders

Wat je ook niet moet vergeten bij de spullen en producten van een cg shop is dat iedereen anders is, wat bij de een heel erg goed werkt voor de krullen zal bij de ander misschien wel helemaal niet werken. Iedereen is namelijk anders en je zult ook goed moeten gaan zoeken naar wat goed werkt voor jou. Op die manier zul je de producten vinden die perfect bij jou passen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.